Kuhani sirevi su autohtoni je hrvatski specijalitet kojeg i mi sa posebnom pažnjom izrađujemo po tradicionalnoj recepturi u našoj sirani. Riječ je o polutvrdom masnom siru koji se radi od kravljeg mlijeka. Kuha se i rasteže uz dodatak malo soli i octa. 

Da bismo još dodatno obogatili okus našim kuhanim sirevima napravili mnoštvo različitih vrsta sireva sa dodatkom raznih začina koji našim sirevima daju jedinstven i specifičan okus. Tako je nastao kuhani sir sa aronijom.
Naš domaći kuhani sir krasi podatna tekstura i bogat, pomalo slatkasti , mliječni okus. 

Sam postupak kako ga i vi možete spraviti u vlastitoj kuhinji od svježeg mlijeka potražite na našim web stranicama sa receptima. Mlijeko trebate nabaviti na nekom poljoprivrednom domaćinstvu ili kod nas na našim mljekomatima.

Uz naš klasični kuhani sir u našoj ponudi imamo i dimljene kuhane sireve prožete aromom dima i cijelu paletu sireva sa raznim začinima

Vrste kuhanih sireva sa začinima koje mi imamo u ponudi:

  • Kuhani sir sa čilijem
  • Kuhani sir sa vlascem
  • Kuhani sir sa slatkom paprikom
  • Kuhani sir sa koprivom
  • Kuhani sir sa grčkom mješavinom začina
  • Kuhani sir sa talijanskom mješavinom začina
  • Kuhani sir sa ljutom paprikom
  • Kuhani sir sa pikantnom mješavinom začina
  • Kuhani sir sa aronijom

Naši kuhani sirevi lijepo se slažu sa suhomesnatim proizvodima poput kulena, šunke ili pršuta i domaćim kruhom.

Sir je kralj svakog stola kojeg možete konzumirati u bilo koje doba dana ili čak noći. 

Čuva se na temperaturi od 6-15°C i rok trajanja mu je 7 dana.
Kod nas kuhane sireve možete nabaviti u pakiranju od 250g, 500g i 1 kg.

Prodajna mjesta gdje možete kupiti naše proizvode

Aronija

Zdravstveni nadzor mlijeka na mljekomatu

Sanitarna inspekcija redovito kontrolira zdravstvenu ispravnost mlijeka na našem mljekomatu u Zaprešiću. Ovdje možete pogledati posljednje provedene inspekcijske nalaze

Ispitni izvještaj Mikotoksini 140225_str 1 od 4

Ispitni izvještaj Mikotoksini 140225_str 2 od 4

Ispitni izvještaj Mikotoksini 140225_str 3 od 4

Ispitni izvještaj Mikotoksini 140225_str 4 od 4

Kako mi brinemo o zdravstvenoj ispravnosti našeg mlijeka

Prilikom mužnje koristimo najviši stupanj higijene prema europskim standardima zbog čega laboratoriski nalazi pokazuju zavidne rezultate. Naše mlijeko se se jednom mjesečno nosi na ispitivanje u nezavisni laboratorij

Martino iskustvo

Ovo mlijeko je zaista drugačije

Kad pijem ovo mlijeko osjeti se neka punoća okusa. Nije onako isprzno kao ona mlijeka iz supermarketa

Marta, 36 g.

Krave na paši

Po zagorskim bregima

Dopalo mi se kad sam ugledao da se na ovoj farmi krave pasu vani po okolnim zagorskim bregima. To se osijeti i na kvaliteti mlijeka. Takav način proizvodnje mlijeka u našoj zemlji je vrlo vrlo rijedak

Josip, 56 g.

Mogu napraviti sir

I druge mliječne prerađevine

Oduševljena sam da mogu od ovog mlijeka napraviti u vlastitoj kući sir i kiselo mlijeko. Super !!!

Dragica, 48 g.

Idi na vrh
Koristimo kolačiće.

Kolačiće (eng. cookies) koristimo kako bismo Vam pružili što bolje korisničko iskustvo, prikaz sustava navigacije, mogućnost rezervacije smještaja i slično. Također koristimo i Google Analytics koji sam kao i mnoge druge stranice također koriste kolačiće.

Kolačiće za ovu stranicu možete izbrisati ili blokirati u postavkama Vašeg internet preglednika. Više informacija možete saznati u Izjavi o kolačićima.

Nastavkom korištenja stranica slažete se da možemo postavljati ove vrste kolačića na vašem uređaju/računalu.

U redu